Trygga snabblån från Tryggkredit!

Ansök direkt om ett snabblån på upp till 40000 kr!

Trygga snabblån från Tryggkredit!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Om Tryggkredit

Vår affärsidé är att tillhandahålla en trygg tjänst för snabblån riktade till privatpersoner. Ansökningsprocessen är enkel och tydlig och vår kundtjänst hjälper gärna till vid eventuella frågor eller funderingar. Vår hemsida har stöd för den senaste tekniken gällande säkerhet för att kunna ge dig som kund tryggaste möjliga upplevelse.

Du kan ansöka om snabblån på maximalt 40 000 kr (för återkommande kunder) över 1 eller 2 år. Kundservice är öppet helgfria arbetsdagar 08:00 till 18:00.


Kredittjänsten Tryggkredit tillhandahålls av S & A Sverige AB (org.nr: 556678-2677).
Läs mer om S & A Sverige AB


Tryggkredit

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr. Ingen uppläggningsavgift eller andra avgifter eller kostnader tillkommer. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan