Tryggkredit tillsätter Compliance Officer – rekryterar Alexandra Lindgren från Financial Consulting Group

Under vintern påbörjade Tryggkredit en rekryteringsprocess i syfte att tillsätta en Compliance Officer i bolagets ledningsgrupp. Tryggkredit kan nu meddela att Alexandra Lindgren från Financial Consulting Group (FCG) rekryterats till denna roll.

Alexandra Lindgren:
– Det ska bli väldigt spännande att bedriva arbetet som Compliance Officer hos Tryggkredit, ett bolag som värnar om både regelefterlevnad och socialt ansvar. Min ambition är att utifrån regelverkskrav komma med innovativa affärslösningar som är anpassade till Tryggkredits verksamhet. Jag ser fram emot att få vara en del av bolagets resa framåt!

Frågor kring regelefterlevnad har länge stått högt på agendan hos Tryggkredit, och bolaget fördjupar sin kunskap inom detta område i samband med rekryteringen av Alexandra Lindgren.

–  Vi har sedan verksamhetens start tagit frågor kring regelefterlevnad på allra största allvar och i takt med att verksamheten växer är det naturligt att tillsätta djup intern kompetens i dessa frågor, säger Anders Axelsson, vd Tryggkredit

Anders Axelsson (CEO)
anders@tryggkredit.se
072-5632050

Om Tryggkredit
Tryggkredit är ett ledande och snabbt växande svenskt konsumentkreditinstitut som sedan starten 2011 förmedlat över 70 000 privatlån och kontokrediter. Tryggkredit jobbar hårt för att med hjälp av digitala finansiella tjänster göra livet enklare och tryggare för sina kunder.

Dela inlägget

Leave a Reply

Your email address will not be published.