Tryggkredit tillsätter analyschef – rekryterar Jonas Josefsson från MTR Nordic

Under hösten påbörjade Tryggkredit en rekryteringsprocess i syfte att tillsätta en ansvarig för bolagets analysavdelning. Tryggkredit kan nu meddela att Jonas Josefsson rekryteras från MTR Nordic.

Jonas Josefsson:
–  Jag ser väldigt mycket fram emot att driva analysarbetet på Tryggkredit. Under min tid på MTR bedrev vi olika projekt, ofta med inslag av programmering och matematik, som vi i förlängningen implementerade i bolagets arbetssätt. Jag har spenderat de senaste åren utanför den finansiella sektorn, och är således övertygad om att jag kan bidra med nya perspektiv inom analysarbetet.

Tryggkredit har sedan verksamhetens start förmedlat över 65 000 krediter och haft över 40 000 kundrelationer.

–  Den stora mängden data möjliggör effektiva analyser som sedan kan utgöra underlag inför bolagets framtida utmaningar, säger Jonas Josefsson

–  Rekryteringen av Jonas Josefsson är ytterligare ett viktigt steg i bolagets strategi. Analysarbetet är av stor vikt i takt med att bolaget fortsätter växa, säger Anders Axelsson, vd Tryggkredit

Anders Axelsson (CEO)
anders@tryggkredit.se
072-5632050

Om Tryggkredit
Tryggkredit är ett ledande och snabbt växande svenskt konsumentkreditinstitut som sedan starten 2011 förmedlat över 65 000 privatlån och kontokrediter. Tryggkredit jobbar hårt för att med hjälp av digitala finansiella tjänster göra livet enklare och tryggare för sina kunder.

Dela inlägget

Leave a Reply

Your email address will not be published.