Tryggkredit fördjupar samarbetet med Trustly – erbjuder nya betalningsmetoder

Tryggkredit har under hösten samarbetat med Trustly för att erbjuda Tryggkredits kunder flertalet nya betalningsmetoder. Under innevarande kvartal har autogiro, Swish samt direktbetalningar via Trustly lanserats.

Tryggkredit tar emot över 10 000 betalningar per månad och ser stort värde i att optimera kundupplevelsen.

–  Det är väldigt positivt att vi kan erbjuda våra kunder fler betalningsalternativ än tidigare. Det ska vara enkelt att vara kund hos Tryggkredit och det är en naturlig del i produktutvecklingen att erbjuda kunder moderna betalningsalternativ, säger Erik Hedenstierna, kreditchef Tryggkredit

Utöver att Tryggkredit genomför noggranna kreditprövningar vid ansökningar, är enkla betalningsalternativ också viktigt för att kunder ska kunna sköta sina återbetalningsplaner på ett bra sätt.

– Ett fördjupat samarbete med Trustly är glädjande ur flera aspekter. Vi på Tryggkredit erbjuder i och med detta en bättre produkt, eftersom betalningsalternativen är en stor del av den, samtidigt som vi underlättar för kunder att hantera sin återbetalningsplan på ett enkelt sätt,  säger Anders Axelsson, vd Tryggkredit

Anders Axelsson (CEO)
anders@tryggkredit.se
072-5632050

Om Tryggkredit
Tryggkredit är ett ledande och snabbt växande svenskt konsumentkreditinstitut som sedan starten 2011 förmedlat över 70 000 privatlån och kontokrediter. Tryggkredit jobbar hårt för att med hjälp av digitala finansiella tjänster göra livet enklare och tryggare för sina kunder.

Dela inlägget

Leave a Reply

Your email address will not be published.