Tryggkredit blir medlem i Swedish FinTech Association

Tryggkredit antogs under onsdagen som Swedish FinTech Associations (SweFinTech) senaste medlemsföretag

Tryggkredit får i och med medlemskapet i SweFinTech möjlighet att vara med och påverka förutsättningarna och spelreglerna för svenska fintech-aktörer.

–  Det är väldigt positivt att vi nu får ett tydligt forum där vi kan lyfta många av de frågor och funderingar vi på Tryggkredit har kopplade till fintech-området. Dessutom ser jag medlemskapet som ett kvitto på att vi kommit långt i vår vision att bli en betydande aktör inom svensk fintech, säger Anders Axelsson, VD Tryggkredit

– Swedish FinTech Association är branschorganisationen för svenska fintech-företag med syfte att vara en plattform och en gemensam röst gentemot makthavare och beslutsfattare. Tryggkredit är välkomna att vara med att utveckla den svenska fintech-branschen för att Sverige ska fortsatt vara ledande inom Fintech, säger Louise Grabo, Generalsekreterare Swedish Fintech Association

Om Swedish FinTech Association
Swedish FinTech Association är en branschorganisation för svenska fintech-bolag med målet att påverka beslutsfattare. SweFinTech arrangerar löpande möten och samarbeten med regeringens tjänstemän, myndigheter, politiker och övriga finansiella organisationer.

Övriga medlemsföretag i SweFinTech innefattar bland andra iZettle, Klarna, Collector Bank, Lendify, Nasdaq och Avanza.

Läs mer om SweFinTech

Om Tryggkredit
Tryggkredit är ett ledande och snabbt växande svenskt konsumentkreditinstitut som sedan starten 2011 förmedlat över 55 000 privatlån och kontokrediter. Tryggkredit jobbar hårt för att med hjälp av digitala finansiella tjänster göra livet enklare och tryggare för sina kunder.

Anders Axelsson (CEO)
anders@tryggkredit.se
072-5632050

Dela inlägget

Leave a Reply

Your email address will not be published.