Systemutvecklare back-end

Om tjänsten

På TryggKredit befinner vi oss just nu i en expansiv och spännande fas, och söker nu en Systemutvecklare med fokus på PHP och MySQL. Du kommer att ingå i ett team om sex systemutvecklare, där du blir en nyckelperson för vår framgång. Du blir en del av en platt organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka.

Som Systemutvecklare hos oss kommer du tillsammans med ditt team att få möjligheten att vara med att bygga upp IT-infrastrukturen för en blivande bank. Vår arbetsstruktur följer en agil utvecklingsmetod som består av korta sprintar. Ditt största fokus kommer vara att utveckla vårt interna system och den funktionalitet som exponeras mot våra kunder samt våra konsumentprodukter.

Exempel på dina arbetsuppgifter, ansvar och utmaningar:

  • Utveckla ny funktionalitet för våra handläggare.
  • Utveckla avancerade ränte- och skuldfunktioner, m.m.
  • Utveckla ny funktionalitet mot kund via Mina Sidor.
  • Underhålla och utveckla nya konsumentprodukter.

Vi söker dig som

För den här tjänsten söker vi dig som är och har arbetat några år som systemutvecklare, med specifik specialistkompetens inom PHP och MySQL. Därtill är erfarenhet inom Git, Apache och Linux samt tidigare vana av arbete med utveckling av ekonomisystem meriterande. Utbildning inom datavetenskap eller annat relevant område ses som meriterande, men det primära för oss är dels den kompetens och erfarenhet du tar med dig in, samt din personlighet och därmed personliga lämplighet.

Här ser vi att du är en person som har ett starkt eget driv i ditt arbete, att du samarbetar väl i grupper, samt att du är en nyfiken och problemlösande person, som vill framåt och ser det som ett egenvärde att hela tiden lära dig mer och utvecklas. Du vill vara en del av en organisation där du förväntas ta ansvar, och påverka vår väg framåt.

Vad vi erbjuder

Som en del av TryggKredit blir du en del av en organisation som satsar framåt genom såväl teknisk som verksamhetsmässig utveckling och expansion. Vi tror att nyckeln till långsiktig framgång ligger i att bygga en organisation med duktiga och nöjda medarbetare, som vill vara med oss lång tid framöver!

Som Systemutvecklare hos oss blir du en del av en välmående organisation där du ges frihet under ansvar. Vi ger våra medarbetare goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling, men satsar också starkt på det som får dig att vilja stanna länge: en trygg arbetsmiljö, sociala initiativ, belöningar och resor, och inte minst: förtroende för din expertis och ditt omdöme.

Är du intresserad?

Skicka ett mejl till oss med ditt CV och personliga brev.