Webbutvecklare till vår
IT-avdelning i Halmstad

Om tjänsten

Vi befinner oss i en expansiv och spännande fas och söker just nu en Webbutvecklare med fokus på Frontend, Webbdesign och app-utveckling. Du kommer ingå i ett team om fyra personer, där du blir en viktig nyckelperson för vår framgång. Vi har en platt organisation med högt till tak, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka.

Du kommer tillsammans med andra utvecklare att få vara med att bygga upp IT-infrastrukturen för en blivande bank. Vår arbetsstruktur följer en agil utvecklingsmetod som består av korta sprintar. Du kommer till en början delas in i ett av våra totalt två arbetslag. Ditt största fokus kommer vara att utveckla och designa de delar som exponeras mot kund, dvs. våra hemsidor och kundens Mina sidor samt underhållning och utveckling av vår befintliga app.

Du kommer till exempel att:

  • Utveckla gränssnitt för våra handläggare
  • Arbeta med våra hemsidors design och innehåll
  • Utveckla gränssnitt mot kund via Mina sidor
  • Underhålla och utveckla nya konsumentprodukter
  • Underhålla och utveckla vår app

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet inom HTML, CSS, Javascript och Swift/React Native. Meriterande är erfarenhet inom PHP och MySQL samt utveckling av ekonomisystem. Utbildning är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har starkt eget driv i ditt arbete och är inte främmande för att samarbeta i grupper. Vi har inga krav på att du har lång erfarenhet utan värdesätter din kompetens i en större grad.

Vad vi erbjuder

Du blir del av en familjär organisation där du ges möjlighet att vara med och påverka företagets framtid. Vi är övertygade om att vi som grupp kan åstadkomma mer än enskilda individer och strävar därför efter att samarbeta över organisationen.

Vi erbjuder samtliga anställda:

Friskvårdsbidrag
Tjänstepension

Sista datum att söka tjänsten är 31 mars 2019.

Är du intresserad?

Skicka ett mejl till oss med ditt CV och personliga brev.