Finansiell teknologi

Vi på Tryggkredit strävar hela tiden efter att öka kundnyttan. Därför samarbetar vi med ett antal ledande aktörer som tillsammans med oss skapar en bättre kundupplevelse. Läs mer om våra samarbeten.

TRUSTLY

Tryggkredit och Trustly har samarbetat sedan 2017 med direktutbetalningar till samtliga större banker. Tryggkredit har tillsammans med Trustly suddat ut begreppet bankdagar och kan genom detta erbjuda kunder ett bättre erbjudande. Tryggkredit och Trustly har fördjupat samarbetet och erbjuder sedan början av 2020 kunder att betala genom autogiro och Swish.

Om Trustly
Trustly är ett globalt fintechbolag som hanterar över 2 miljoner betaltransaktioner i månaden. Bolaget bedriver verksamhet i 29 europeiska länder och har sitt huvudkontor i Stockholm.

www.trustly.com

INSTANTOR

Instantor levererar transaktionsdata till Tryggkredit genom en API-lösning. Vid kreditansökningar levereras automatiskt transaktionsdata som sedan ligger till grund för kreditbeslut. Med hjälp av detta samarbete har Tryggkredit höjt kvaliteten på kreditbedömningar.

Om Instantor
Instantor är ett ledande fintechbolag inom transaktionsdata. Bolaget är verksamma i Europa, Asien, Nord- samt Sydamerika och har sitt huvudkontor i Stockholm.

www.instantor.com

ADTRACTION

Adtraction samarbetar med Tryggkredit genom att leverera en helhetslösning inom digital försäljning. Adtraction kopplar samman ett antal jämförelsesajter med Tryggkredit där kunder själva kan jämföra hur vårt erbjudande står sig mot konkurrenter.

Om Adtraction
Adtraction är ett av Sveriges största affiliatenätverk och kopplar samman webbplatsägare med ett stort nätverk av svenska och internationella annonsörer. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

www.adtraction.com

BISNODE

Bisnode tar kreditupplysningar och levererar relevant kreditinformation om ansökande kunder. Bisnode levererar data till Tryggkredit genom en integrerad API-lösning där data automatiskt förs in i Tryggkredits hanteringssystem.

Om Bisnode
Bisnode skräddarsyr kredit-, affärs- och marknadsinformation. Bolaget har över 2000 medarbetare och har sitt huvudkontor i Stockholm.

www.bisnode.se

BANKID

Med användning av BankID säkerställer Tryggkredit en smidig och säker identifiering av sina kunder. BankID är en del av Tryggkredits strävan att förenkla kundprocessen, där traditionella identifieringsmetoder byts ut mot moderna.

Om BankID
BankID är en e-legitimation som gör det möjligt för företag, banker, organisationer och myndigheter att både identifiera och ingå avtal med privatpersoner på Internet.

www.bankid.com

DIREKTO

Tryggkredit är med på Direktos plattform där över 20 banker och kreditgivare jämförs mot varandra för att erbjuda kunder så bra villkor som möjligt. Samarbetet med Direkto gör att Tryggkredit ständigt måste förbättra sitt produkterbjudande för att på allvar konkurrera mot större banker och kreditgivare.

Om Direkto
Direkto är en jämförelsetjänst för privatlån. Sajten har över 20 banker och kreditgivare som hjälper kunder att jämföra privatlån mot varandra. Bolaget har huvudkontor i Stockholm.

www.direkto.se

Vill ni samarbeta med oss?

Vi på Tryggkredit är alltid nyfikna på hur vi, genom samarbete med andra, kan förbättra vår verksamhet. Idag har vi ett antal samarbeten över olika områden såsom finansiell teknologi, finansiering, regelefterlevnad men även mycket annat. Har du en idé på hur vi kan samarbeta? Tveka inte att höra av dig!